Gården


I den vakreste øygruppa i verden, har vi startet en grønnsakshage. I samarbeid med frisk, arktisk luft og Golfstrømmens mildere innslag, dyrker vi grønnsaker til vårt lokalsamfunn uten traktor. Vi følger tradisjonsrike gartnerteknikker, samt nye innovative innslag og ser på jordbruk som et fordypelsesstudie av naturen.

Vi dyrker på to plasser på Vestvågøy. Vårt husmannsted med tilhørende drivhus og et jordstykke på rundt 2,5 mål. Ren, velsmakende mat er målet og forståelse av prosessene som finner sted i jorden, i plantene og i oss mennesker er metoden.

I tillegg til å selge grønnsakskasser til private kunder, samarbeider vi med lokale restauranter som "Æ elska pizza" i Kabelvåg, "Nomads cafe" på Tangstad, "Furu Hostel" på Knutstad og "Skårungen" på Kalle. Vi kommer også til å tilby utendørs yogaklasser på gården så snart været tillater det så følg med!

Se filmen "Gardening under the midnight sun" under som beskriver gården, hvordan vi havnet i Lofoten og årsaken til at vi dyrker grønnsaker nord for polarsirkelen: