Popup kitchen


Velkommen til Popup kitchen hos Polarhagen!

 

En Popup kveld hos Polarhagen er ikke bare en matopplevelse. Gjestene våre får ta del i en reise gjennom vårt fanstastiske økosystem her på gården, en sjelelig og sanselig reise for smaksløkene og intellektet. Vi håper at gjestene forlater vårt arrangement inspirerte til å spise mer lokalt, reise mer lokalt og i det hele tatt forbruke mindre og bli mer klimabevisste. Vi har lært at de beste argumentene for en renere og mer bæredyktig matproduksjon serveres gjennom magen.
Vi ønsker å bidra til en bærekraftig utvikling ved å invitere gjestene til å få innsyn i hvordan man kan drive landbruk på en klimavennlig og regenerativ måte. Gjestene får nyte et deilig måltid hovedsakelig basert på råvarer fra Lofoten. På den måten viser vi at man ikke trenger å fly inn mat fra resten av verden for å spise deilig og variert kosthold. 
Parsa, som driver Polarhagen, er Popup pizzaolo under arrangementene. Han har gått på kokkeskole, jobbet på to pizzarestauranter i Oslo og Danmark og gått på den økologiske landbrukslinja på Kalø i Danmark. 
En billett til Popup aften koster 650,- kroner og innebefatter:
- økologisk velkomstdrink
- hagevandring 
- all you can eat pizza (mange forskjellige pizza blir servert på bordet) 
- dessert med gårdens produkter 
- lokal brent kaffe/dyrket te 
- underveis vil Parsa og Lisa fortelle om lokalmat, klima, nåtidens landbruk, karbonlagring, dyrking og så videre.
Det vil også være mulig å kjøpe økologisk vin og øl til maten. Og alkoholfri cider. 
Tidspunkt:
Vi vil være tilbake fra ferie i begynnelsen av april og første Popup vil være i slutten av mai. 
Påmelding:
Når datoene er klare, kan du melde deg på ved å vippse 650 kroner til Polarhagen og merke med dato du ønsker å delta. 
Velkommen til årets mest spennende måltid!